Catering świąteczny

Dania na Wielkanoc

  • Żurek na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem 300 ml – 15 zł
  • Sałatka jarzynowa zawijana w szynce 1 szt. – 10 zł
  • Szynka zawijana z jajkiem i szczypiorkiem 1 szt. – 10 zł
  • Szparagi (2 szt.) w szynce 1 szt. – 10 zł
  • Galaretki drobiowe 1 szt. – 6 zł
  • Galaretki wieprzowe 1 szt. – 6 zł
  • Patera Wielkanocna mini
    – 2 szt. pieczonego schabu z suszoną śliwką , 2 szt. roladki drobiowej z warzywami, 2 szt. sałatki zawijanej w szynce, 2 szt. szparagów zawijanych w szynce – 85 zł
  • Patera Wielkanocna średnia
    – 2 szt. pieczonego schabu z suszoną śliwką , 2 szt. roladki drobiowej z warzywami, 4 szt. sałatki zawijanej w szynce, 4 szt. szparagów zawijanych w szynce – 125 zł
  • Patera Wielkanocna duża
    – 4 szt. pieczonego schabu z suszoną śliwką , 4 szt. roladki drobiowej z warzywami, 6 szt. sałatki zawijanej w szynce, 6 szt. szparagów zawijanych w szynce – 210 zł
  • Patera pieczonych pasztetów
    – po 3 porcje z każdego rodzaju – pasztet drobiowy z żurawiną, pasztet wieprzowy z boczkiem i suszoną śliwką, pasztet wieprzowy z majerankiem – 85 zł
  • Patera jaj Wielkanocnych (20 połówek)
    – z wędzonym łososiem i koperkiem, z serem feta i z szpinakiem, z suszonym pomidorem i oliwkami – 60 zł
  • Patera ryb pieczonych w piecu 6 szt.
    – po 2 porcje z każdego rodzaju – łosoś w koperku, pstrąg w czosnku, sandacz w cytrynie – 70 zł

Dania wigilijne i potrawy świąteczne

Zamówienia telefoniczne

  • Barszcz czerwony z zakwasu buraczanego z aromatem ziół i czosnku – 10 zł
  • Zupa z leśnych grzybów 300ml – 15 zł
  • Zupa rybna z karpia i dorsza 300ml – 15 zł
  • Swojskie pierogi z kapustą kiszoną i grzybami leśnymi 1 szt. – 4 zł
  • Swojskie pierogi ruskie 1 szt. – 3 zł
  • Swojskie pierogi z kaszą gryczaną i grzybami leśnymi 1 szt. – 4 zł
  • Swojskie pierogi z serem na słodko 1 szt. – 3 zł
  • Swojskie pierogi z mięsem 1 szt. – 4 zł
  • Swojskie uszka z grzybami leśnymi 1szt. – 4 zł
  • Krokiety z kapustą i grzybami leśnymi – 1 szt. – 10 zł
  • Krokiety z mięsem – 1 szt. – 10 zł
  • Kapusta z grzybami leśnymi 100 g. – 10 zł
  • Kapusta z grochem 100 g. – 8 zł
  • Makiełki 100 g. – 8 zł
  • Bigos z mięsem, grzybami leśnymi i aromatyczną śliwką 100 g. – 10 zł
  • Ryba dorsz po grecku 100 g. – 10 zł
  • Śledź w śmietanie z jabłuszkiem 100 g. – 7 zł
  • Śledź w oleju z czerwoną cebulką 100 g. – 7 zł

Ryby

  • Śledź
  • Dorsz
  • Łosoś
  • Karp
  • Pstrąg